Skip to main content

Ik vertrek!

Met pijn in mijn hart én met zeer veel enthousiasme start ik een nieuwe fase in mijn leven: ik ga met een camper reizen door Europa. Ik laat me meevoeren met de wind en ga op avontuur! Mijn doel is dichter bij de natuur te zijn, meer samen, gezonder en simpeler te leven.

WoWeee…..Mijn hart klopt als een malle
Vertrekken, zo een beslissing neem je niet zomaar. Al een aantal jaar speel ik met het idee op een bewustere en gezondere manier te leven. Mijn plan is om langzaamaan richting Portugal te gaan met een nog te kopen camper.
Poes Lizzy gaat mee!

Vou ter saudades tuas!
Echt, ik ben blij met mijn leven hier Arnhem. Ik heb lieve familie, vrienden en kennissen. Ik houd van mijn werk, het appartement en elke verbouwing die ik heb gedaan. Ook doet het pijn jullie -in ieder geval in live contact- gedag te zeggen. Wat zal ik jullie missen!

Beren op de weg en spinsels in mijn hoofd
Zal het me bevallen? Geen idee. Misschien ben ik over een half jaar huilend terug, zonder dak boven mijn hoofd en slaap ik onder de brug van Arnhem. Ik kan alle beren op de weg gaan tellen, maar ik voel ook dat ik nóóit een antwoord krijg of ik er goed aan doe deze stap te zetten, behalve door het te doen!  Woweee, wat een avontuur! Zo benieuwd welke nieuwe ervaringen de reis zal bieden.
Superspannend en doodeng, maar ik ga het aan! Dus ik vertrek….

 

Over Suzanne

 

Sessies

 

Massage & Massagetherapie