Skip to main content

Voor het eerst in deze trip vertragen i.p.v. zo snel mogelijk naar Portugal.
Ik héb helemaal geen haast! Ik heb alle tijd van de wereld, maar dat besef is er nog niet.
De haast zit nog zó in mijn lijf…..

Nu heb ik al 2 dagen hoofdpijn en beslis even te stoppen met reizen.
Ik voel de haast omdat ik een afspraak heb staan bij een communitiy in de Algarve in de 1e week van oktober. Daarnaast heb ik werk te doen, wasjes te draaien, wat adreswijzigingen door te geven. Het blijft voelen als: Oh ja, ik moet nog even……..

De camping is rustig en lieflijk. Prima om hier wat te vertragen. Echter, dat vertragen lijkt nu nog veel op een nieuwe activiteit op mijn lijst i.p.v. dat ik het vertragen kan ondergaan.
Ik bel de community in de Algarve op en vraag ze of het oke is wanneer ik de tijd neem. Graag bericht ik ze wanneer ik in de buurt ben en hopelijk is er dan nog plek om aan te sluiten. De dame aan de andere kant van de lijn wenst me een prachtige reis en nodigt met uit te genieten van alles dat ik tegenkom.

Vertragen. Hoe doe je dat?
Dus ook voor nu, even geen blog 😊

Camping Des Forges